Skip to main content

Om oss

Armada Dynamics AS er et selskap som leverer produktet Microsoft Dynamics 365 Business Central og tjenester som generell rådgivning, utvikling og opplæring relatert til implementering av dette produktet.

Vi har i tillegg laget EQM 365 Rental, en egen tilleggsmodul til Microsoft Dynamics 365 Business Central. EQM 365 Rental er solgt i over 20 land på 5 kontinenter. Se under Produkter for nærmere beskrivelse av EQM.

Armada Dynamics har lang nasjonal og internasjonal erfaring med implementering av Microsoft Dynamics 365 Business Central, og kan gi deg produktet og kompetansen til å hjelpe dere med å utnytte ressursene i deres selskap på best mulig måte.

Armada Dynamics ble etablert i juli 2001, da under navnet Aimit AS. Armada Dynamics har hovedkontor i Oslo og et salgs og supportkontor i Las Vegas, USA. Selskapet har hele tiden arbeidet mot kunder innenfor utleie av maskiner og utstyr i mange ulike bransjer, i tillegg til kunder innenfor tradisjonell handel.

Selskapet jobber videre mot strategien med å levere den prefererte løsningen for utleie, salg og service av maskiner og utstyr innenfor Microsoft Dynamics kanalen. Armada Dynamics tilbyr ditt selskap ressurser med lang og bred erfaring, og en genuin interesse i å levere det beste produktet for å forvalte ditt selskap.

Armada Dynamics AS

Kontakt oss

Hovedkontor:
Armada Dynamics AS
Sandakerveien 52
N-0477 Oslo

Telefon: +47 22 09 45 80
Email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Support:
Telefon: +47 22 09 45 80
Email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Sertifisering